Het Stadshuus te Lochem

Heeft u vragen of wilt u weten of StOK dat ene kinderboek uit uw jeugd in de kast heeft? Bent u benieuwd naar de plek van StOK in Het Stadshuus? Wilt u rondkijken en genieten van al die duizenden boeken? Of misschien voor een klein bedrag een dubbel exemplaar van StOK aanschaffen? Kom vooral langs!

StOK is gevestigd in het centrum van Lochem in Het Stadshuus:
Stichting 't Oude Kinderboek
7241 AA Lochem
info@stichtingtoudekinderboek.nl
www.stichtingtoudekinderboek.nl

Komt u met de auto?

Het Stadshuus waar StOK is gevestigd staat direct aan de Markt, waar (met uitzondering van woensdag tot 14:00 uur) gratis geparkeerd kan worden (wel even de parkeerschijf gebruiken).

Met het openbaar vervoer is Lochem prima te bereiken. Behalve met de bus kunt u ook per trein reizen. De afstand tussen het treinstation van Lochem en Markt 3 kan lopend in ongeveer 15 minuten worden overbrugd. Kijk voor de diverse reismogelijkheden op http://9292.nl/.

Op vaste dagen zijn er in het Stadshuus StOK-medewerkers aanwezig. Zie voor dagen en tijden bij Welkom.

De toegang is gratis.

dsc01004